Renovatie van kapsalon

Renovatie van kapsalon

Inrichting handelszaak

Nadat we bij een tevreden klant In Assenede reeds een woonkamermeubel plaatsten, nam hij opnieuw contact op met ons. Of we alle maatwerk konden voorzien in de gloednieuwe kapperszaak van zijn dochter. Een leuke uitdaging, want dit was de eerste keer dat we de volledige inrichting van een handelszaak aanpakten.

 

Functioneel én esthetisch

In nauw overleg met de klant ontwierpen we de functionele én esthetische inrichting van de kapperszaak: aan de ingang een strakke toonbank met voldoende opbergruimte, met afsluitbare kastjes en lades. Een grote spiegelzone met daaronder een praktisch wandtablet. Een kamerbrede kastenwand voor het opbergen van alle kappersaccessoires en de volledige afwerking van de wasruimte in laminaat met houtaspect. We voorzagen ook een aantal ingebouwde vuilnisbakken. Alle maatwerk werd uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk laminaat.

Dit project konden we afsluiten met een uiterst voldaan gevoel: het hele traject verliep vlot, van het eerste gesprek met de klant tot en met de tevreden gezichten op de openingsdag van het nieuwe kapsalon!

 

Fotografie: Juliette B.

Ga voor meesterschap
in hout & interieur

Contacteer ons vrijblijvend om ook uw project te bespreken.

Contacteer ons

© 2023 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be