Maatwerk - volledige woning

Maatwerk - volledige woning

Warme thuis

Een moderne nieuwbouwwoning in Assenede, een koppel met 2 jonge kinderen, en hun vraag aan Ebenti om maatwerk te voorzien in de volledige woning. Een hele eer om samen met hen een warme thuis te mogen creëren. De keuken, het TV-meubel, het badkamermeubel, het bureaumeubel en de ingenieuze hoekwand met verborgen toilet, alles werd geproduceerd in ons eigen atelier in Zelzate.

“De goede prijs-kwaliteit heeft ons overtuigd om voor maatwerk van Ebenti te kiezen.”

Hoekwand met verborgen toilet

Het was een plezier om alle kasten en maatmeubilair te mogen ontwerpen, te produceren en te plaatsen! Het TV-meubel is uitgevoerd in mat witte laminaat met fineer, dezelfde materialen die gebruikt worden in de aangrenzende open keuken. De kastjes onder de TV voorzagen we van horizontaal valbeslag. Het praktische bureau en de bijhorende ingebouwde bureaukasten bestaan eveneens uit laminaat en fineer en vormen een mooie extra ruimte om te werken, studeren en knutselen. En wat gezegd over de ingenieuze hoekwand naast de keuken, volledig uitgevoerd in fineer! Compleet met ingebouwde toiletruimte, pivoterende deur, vestiaire met extra lades en ingewerkte led-verlichting, een kunstig staaltje vakmanschap.

 

Vertrouwen in de toekomst

Deze eigenaars zijn zeer tevreden over hun traject: van de uitwerking van de plannen, over de uitvoeringswerken door onze eigen plaatsers tot en met het eindresultaat. Zó tevreden zelfs, dat ze nog een extra dressing bijbestelden.

 

Architect: Ch-architecten

Fotografie: Juliette B.

Ga voor meesterschap
in hout & interieur

Contacteer ons vrijblijvend om ook uw project te bespreken.

Contacteer ons

© 2023 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be