Keukenrenovatie - Oudenaarde

Keukenrenovatie - Oudenaarde

Rust en licht

Een jong gezin van 4 vroeg ons om hun nieuwbouwwoning in Kluisbergen volledig te voorzien van maatwerk. Een omvangrijk project, waarbij we zowel voor de keuken en de badkamer als voor de ingemaakte kasten in de hal, living en bureau aan de slag gingen. De nieuwbouwwoning is strak en wit, met een gietvloer in lichte grijstint. Voor het koppel zorgt wit voor rust en licht. We hebben deze strakke stijl dan ook doorgetrokken voor al het meubilair.

 

“Wit doet ruimtes groter lijken. Daarnaast is esthetiek voor ons zeer belangrijk. Wij houden wel van hier en daar accenten met mooie materialen die het geheel afmaken of accentueren. Maar alles moet kloppen in de verschillende ruimtes, we vinden het belangrijk dat alles bij elkaar past.”

High-end afwerking

De eigenaars waren nauw betrokken bij het ontwerp van de ruime en lichte keuken. Een werkblad en opstaande wand in Carrara-marmer was voor hen essentieel. Hiervoor kozen ze zelf het materiaal in de fabriek. Daarbij dienden we rekening te houden met een doorlopend motief in het marmer, want beide oppervlakken werden in open boek geplaatst. In combinatie met het koele marmer, voerden we het maatwerk in de keuken uit in wit gelakt MDF.

 

Totaalplaatje

Het resultaat mag er zijn: het strakke ontwerp dat het koppel voor ogen had, werd volledig doorgetrokken in de hele woning. Een eindresultaat waar ze meer dan tevreden over zijn.

 

Fotografie: Artifix

Ga voor meesterschap
in hout & interieur

Contacteer ons vrijblijvend om ook uw project te bespreken.

Contacteer ons

© 2023 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be