Totaal Interieurinrichting

Is je volledige woning aan vernieuwing van het interieur toe of wens je een totaalinrichting voor jouw nieuwbouwproject? Wij ontwerpen, maken en plaatsen jouw totaalinterieur op maat. Met een passie voor het vak en een luisterend oor voor al jouw wensen realiseren wij jouw interieurdromen. Ons vakmanschap van begin tot einde kunnen inzetten om tot een stijlvol en hoogwaardig geheel komen, daar doen we het voor.


Maatkasten interieurinrichting

Totaalaanpak interieur

Onze interieurontwerpers zorgen voor een uniek design, volledig in lijn met jouw wensen. Onze vakmannen doen de rest. Met liefde voor maatwerk en kwalitatieve materialen toveren we jouw leefruimtes om tot stijlvolle pareltjes, helemaal afgestemd op jouw behoeften en persoonlijkheid. Een huis om in thuis te komen. 

ONTDEK ONZE REALISATIES

Badkamermeubel op maat

Stijlvolle badkamer

Een eigentijdse badkamer met indirecte ledverlichting of charmante details zoals goudkleurige kranen… wij zorgen ervoor dat jouw stijl tot zijn recht komt in jouw badkamer. 

maatkeuken met eiland

Een keuken die bij je past

Brengt een landelijke stijl jouw kookinspiratie tot leven of kom je helemaal tot rust in een minimalistische keuken? Of je nu van een strak design of van een natuurlijke uitstraling houdt, jouw wensen zijn onze inspiratie voor jouw keuken op maat.

inbouwkasten op maat

Maatkasten voor optimaal ruimtegebruik

Maatkasten bouwen met oog op het maximaal benutten van de (opberg)ruimte, dat is onze troef. Wij maken kasten op maat van jouw behoeften en persoonlijke smaak. Een maatkast in de living, een opbergkast voor kleine ruimtes, inbouwkasten op de slaapkamer of bureau…, alles is mogelijk.

laat je begeleiden
door onze experten

Aarzel niet om ons te contacteren via info@ebenti.be of vul ons contactformulier in.

 

© 2024 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be