Totaal Interieurinrichting

Is uw volledige woning aan vernieuwing van het interieur toe of wenst u een totaalinrichting voor uw nieuwbouwproject? Wij ontwerpen, maken en plaatsen uw totaalinterieur op maat. Met een passie voor het vak en een luisterend oor voor al uw wensen realiseren wij uw interieurdromen. Ons vakmanschap van begin tot einde kunnen inzetten om tot een stijlvol en hoogwaardig geheel komen, daar doen we het voor.


Totaalaanpak interieur

Onze interieurarchitecte zorgt voor een uniek design, volledig in lijn met uw wensen. Onze vakmannen doen de rest. Met liefde voor maatwerk en kwalitatieve materialen toveren we uw leefruimtes om tot stijlvolle pareltjes, helemaal afgestemd op uw behoeften en persoonlijkheid. Een huis om in thuis te komen. 

ONTDEK ONZE REALISATIES

Harmonieus geheel op maat

Bepaal uw eigen stijl met een uitgebreid aanbod aan kleuren en materialen van topkwaliteit. Het voordeel van een totaalproject is dat de stijl van de interieurinrichting meteen in de volledige woning doorgetrokken wordt. De op maat gemaakte keuken, de badkamer, het maatmeubilair in de leefruimte, de berging, de dressing in de slaapkamer, noem maar op…alles past harmonieus bij elkaar. U hoeft slechts beroep te doen op één team van professionals dat de werken gecoördineerd van a tot z uitvoert.

ONTDEK ONZE werkwijze

Badkamermeubel op maat

Stijlvolle badkamer

Een eigentijdse badkamer met indirecte ledverlichting of charmante details zoals goudkleurige kranen… wij zorgen ervoor dat uw stijl tot zijn recht komt in uw badkamer. 

maatkeuken met eiland

Een keuken die bij u past

Brengt een landelijke stijl uw kookinspiratie tot leven of komt u helemaal tot rust in een minimalistische keuken? Of u nu van een strak design of een natuurlijke uitstraling houdt, uw wensen zijn onze inspiratie voor uw keuken op maat.

inbouwkasten op maat

Maatkasten voor optimaal ruimtegebruik

Maatkasten bouwen met oog voor het maximaal benutten van de (opberg)ruimte, dat is onze troef. We maken kasten op maat van uw behoeften en persoonlijke smaak. Een maatkast in de living, een opbergkast voor kleine ruimtes, inbouwkasten op de slaapkamer of bureau…, alles is mogelijk.

laat U begeleiden
door onze experten

Aarzel niet om ons te contacteren

Bezoek onze showroomMaak een afspraak

© 2023 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be