Wat wij jou te bieden hebben 

Bij ons vind je geen interieur dat je elders al in een showroom zag. Een plan op maat ontworpen door onze interieurvormgevers, gecombineerd met het vakmanschap van de schrijnwerkers in ons eigen atelier en onze plaatsers, het zijn onze troeven om voor jou een uniek en authentiek interieur te creëren.

In samenwerking met onze zusterbedrijven kunnen wij ook de elektriciteit, het sanitair, de vloeren en de plafonds voor onze rekening nemen.

Bekijk onze realisaties

Partner van (interieur)architecten

Op zoek naar een betrouwbare partner voor maatwerk en interieurinrichting? Ons ervaren team van interieurontwerpers en meubelbouwers in eigen atelier staat klaar om jou een meerwaarde te bieden bij het realiseren van je projecten. Met oog voor detail, innovatie en vakmanschap streven we samen naar een synergie tussen esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Dankzij onze jarenlange partnerships met architecten en binnenhuisarchitecten weten wij perfect hoe we een project samen tot het hoogste niveau kunnen brengen. Het ontwerp en de uitvoering op elkaar afstemmen om zo jouw visie en die van de klant te realiseren, is helemaal ons ding.

Contacteer ons


Deel van de groep camino

Ebenti is een onderdeel van Camino, een sterk en stabiel familiebedrijf bestaande uit een groep van bouwgerelateerde bedrijven met elk hun eigen expertise. We bundelen onze krachten en werken geregeld samen om zo de meest geschikte woonoplossing te vinden voor onze verschillende doelgroepen. Ebenti zorgt voor de stijlvolle afwerking op maat van diverse woonprojecten, en speelt hiermee een cruciale rol in het brede spectrum van diensten die Camino aanbiedt.

Met uiteenlopende expertises onder één dak kunnen we samen blijven bouwen aan jouw woning, jouw hele leven lang.

Duurzaam bouwen en verbouwen is voor Ebenti, en bij uitbreiding voor de hele Camino groep, al jarenlang een bewuste en vanzelfsprekende keuze. Elk jaar werken we aan een aantal doelstellingen en projecten rond duurzame thema’s. Alle info hierover kan je lezen in ons ESG-rapport

Bezoek caminogroup.be

Download nu

Ebenti brochure

inspiratie nodig? 

Onze interieurontwerpers Dorien en Manou begeleiden je met passie en enthousiasme door enkele realisaties.

Download nu

Maatwerk

Ontworpen door onze interieurontwerpers

+50 jaar vakmanschap

In combinatie met passie voor maatwerk en interieurs

Kwaliteit

In ontwerp, materialen, plaatsing en afwerking

MAAK KENNIS MET ONS VAKMANSCHAP

Aarzel niet om ons te contacteren

 Maak een afspraak

© 2024 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be