Diepgewortelde passie voor de sector: maak kennis met productiemanager Mario

Met zijn ervaring en passie voor het vak brengt Mario Noppe, als nieuwe productiemanager, Ebenti als bedrijf naar een nóg hoger technisch niveau. Samen met zijn team zorgt hij voor een soepele productieflow en voor een uniek en kwalitatief hoogstaand product voor de eindklant. We spraken Mario over zijn nieuwe rol en de uitdagingen die hij vol overgave aangaat.

Waarom koos je voor Ebenti?

“Dirk Berlamont, directeur van het bedrijf, contacteerde me en vertelde me wat we de komende jaren met Ebenti willen bereiken. De uitdagingen waar we voor staan, de ambities die we hebben en de kwaliteit die we nastreven, intrigeerden me. Het werd voor mij duidelijk dat ik met deze nieuwe rol een een nieuwe uitdagende reis kan maken. Al deze zaken overtuigden me om de sprong te wagen.”

“Daarnaast maakt Ebenti deel uit van de groep Camino, waar verschillende bedrijven als één team voor één geheel samenwerken. En dat zorgt voor een maximale ontzorging van de eindklant, wat ik ook zeker een extra meerwaarde vind.”

Kan je iets meer vertellen over die uitdagingen?

“De opdracht was – en blijft – om Ebenti op het gebied van vakmanschap, realisaties en originaliteit technisch verder te verbeteren. Met mijn passie voor het vak van meubelmakerij en interieur ga ik die uitdaging met volle overtuiging aan, samen met het team, om Ebenti zo nog beter te positioneren in de interieurmarkt.”

 

“Daar bovenop is ook de realisatie en organisatie van onze gloednieuwe productiehal een ambitieuze en boeiende onderneming. Dat omvat onder meer de aankoop van een nieuw machinepark, dat voldoet aan de nieuwste productietechnieken.”

Welke rol vervul je binnen het team?

“Bij Ebenti heb ik een vergelijkbare rol als tijdens mijn vorige job. Als productiemanager help ik het bedrijf zich nog beter te organiseren op technisch vlak en te zorgen voor een optimale productieflow. Met mijn vorige ervaring als productiemanager, waar ik de technische en de productieafdeling leidde, probeer ik het team zoveel mogelijk expertise bij te brengen en Ebenti zo mee naar een nog hoger niveau te tillen.”

Tot slot, waar haal je voldoening uit buiten het werk?

“Ik kook graag, dus als ik er tijd voor heb, haal ik er ook voldoening uit. Maar ik ben vooral graag buiten, in de natuur. Ik ontspan door te wandelen of mediteren bijvoorbeeld, maar om écht volledig tot rust te komen, neem ik de boot voor een tocht op het water.”

Benieuwd hoe de expertise van Mario van pas komt?

Ontdek het in onze inspiratiegids

Al 40 jaar streven we
naar vakmanschap

Ontdekken of wij de juiste partner zijn voor jouw project?

Contacteer ons

© 2024 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be