Landelijk totaalproject

Architect : ARCOON

Landelijk totaalproject

Landelijke look

Samen met de architect die instond voor het ontwerp, maakten en plaatsten we voor deze klant een robuuste, landelijke keuken in houttinten. De fronten werkten we uit in gescratched eiken fineer voor een rustieke look, net zoals de schuifdeur naar de bijkeuken met Arlu loft schuifdeurbeslag. De corpussen van de keukenkasten zijn uitgevoerd in strak zwart evenals de elegante Legrabox lades. Koken doet deze klant met toestellen van topkwaliteit van ATAG en Novy.

Rustieke uitstraling

De TV-hoek in deze zitkamer bestaat uit hangkasten in greeploze laminaat en een robuuste open onderkast uitgevoerd in gescratched eiken fineer. Deze rustieke look sluit mooi aan bij de parketvloer en is een duidelijke knipoog naar de landelijke afwerking van de keuken. De haard is volledig omkast en strak afgewerkt. In samenwerking met onze partner ARCOON voor het interieuradvies.

Rustieke elegantie

De badkamer van dit totaalproject straalt een serene, landelijke sfeer uit, een stijl die helemaal doorgetrokken is in de hele woning. De onderkast is uitgevoerd in laminaat met houtimitatie en biedt voldoende opbergruimte. Dankzij het Tip-On systeem kunnen de kastdeurtjes greeploos en geruisloos openen en sluiten. Het werkblad werd behandeld met Aqua Sensa vernis waardoor het blad bijzonder kras-en stootvast is, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. De 2 ronde opstaande wasbakken in natuursteen bezorgen het badkamermeubel een robuuste en tegelijk elegante uitstraling. 

 

Ga voor meesterschap
in hout & interieur

Contacteer ons vrijblijvend om ook uw project te bespreken.

Contacteer ons

© 2024 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be