Maatwerk voor opbergruimte

Maatwerk voor opbergruimte

Nood aan opbergruimte

Als een sympathiek koppel zijn intrek neemt in hun gloednieuwe appartement en hierbij nood heeft aan opbergruimte, meer opbergruimte en nog extra opbergruimte, dan hebben we bij Ebenti wel 100 ideeën voor passend maatwerk. Eerst peilden we grondig naar de voorkeuren van onze klanten en samen kwamen we tot een duidelijk ontwerp. Daarna plaatsten we een TV-meubel op maat, alle inbouwkasten in de slaapkamers en vestiaire en compleet maatwerk in het bureau.

“We wensen Ebenti en vooral het plaatsingsteam van harte te bedanken voor de kwalitatieve plaatsing en afwerking. Het was het wachten waard en als het goed is, mag het ook gezegd worden, dus bij deze bedankt en proficiat voor het resultaat. We zijn bijzonder tevreden!

Strakke stijl mét gebruikscomfort

Op verzoek van de klanten werd alle maatwerk uitgevoerd in strak witte stijl. In de bureau-ruimte plaatsten we greeploze hangkasten in laminaat. Het TV-meubel in de woonruimte bestaat uit 3 hoge kasten en een lage kastenwand in poederlak met uitgefreesde greep en Tip-On sluiting voor extra gebruikscomfort. Dankzij Tip-On kunnen greeploze deuren door lichtjes aandrukken moeiteloos worden geopend. Om te sluiten volstaat het de deuren licht dicht te duwen. De vestiaire is ook uitgevoerd in poederlak met uitgefreesde greep.

 

Fotografie: Juliette B.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek om jouw plannen te bespreken?

Contacteer ons

Ga voor meesterschap
in hout & interieur

Contacteer ons vrijblijvend om ook uw project te bespreken.

Contacteer ons

© 2024 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be