Totaalproject - Wachtebeke

Totaalproject - Wachtebeke

Persoonlijke ruimte

Toen één van onze bestaande klanten ons vroeg om ook zijn privé-woning in Wachtebeke aan te pakken, schoten we onmiddellijk en met veel enthousiasme uit de startblokken. We namen de keuken, berging, haardwand, bureau en vestiaire onder handen en voorzagen al deze ruimtes van schrijnwerk op maat. Uiteraard in samenspraak met én volgens de specifieke wensen van onze klant.

Chef-waardige keuken

We transformeerden de keuken tot een grote, comfortabele leef- en werkruimte. Voor de afwerking van de kasten werd gekozen voor een combinatie van poederlak en fineer. Door het veelvuldig gebruik van binnenlades is er bovendien veel extra opbergruimte voorzien. Het keukeneiland, werkblad en spatwand in marmer zorgen voor een warme en stijlvolle uitstraling. Voor het fornuis viel de keuze van onze klant, zelf een begenadigd amateur-kok, op dit prachtige fornuis van La Cornue, een onontbeerlijk kookinstrument voor deze foodie. Ook in de bijkeuken hebben we de nodige kasten voorzien in poederlak.

Ontspanning en opbergruimte

De haardwand is volledig uitgevoerd in massieve eik en poederlak. De houten legplanken brengen de hele wand in balans en de ingemaakte kasten doen tegelijk dienst als gezellige zitplaats. De perfecte plek om te ontspannen na een drukke werkdag. In de ruime, lichte inkomhal, zijn de vestiairekasten uitgevoerd in poederlak met Tip-On systeem, net zoals de plafondhoge kasten in de bureau-ruimte. Een zee van ruimte en opbergmogelijkheden, helemaal op maat van onze klant!

 

FotografieArtifix

Ga voor meesterschap
in hout & interieur

Contacteer ons vrijblijvend om ook uw project te bespreken.

Contacteer ons

© 2024 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be