Ebenti Atelier maatwerk

Geïnspireerd op jouw voorkeuren

Elke keuze qua stijl, materialen, apparatuur en afwerking is geïnspireerd door jouw voorkeuren. Dankzij de sterke combinatie van innovatie, degelijkheid, persoonlijkheid en kwaliteit is geen enkel Ebenti-interieur hetzelfde. De mogelijkheden zijn eindeloos.

DEEL jouw  INTERIEURDROOM


Hoe we werken

Een interieur op jouw maat creëren, begint bij jouw dromen en eindigt met een perfecte afwerking. We nemen je mee in een transparant traject waarin je stap-voor-stap jouw interieur vorm ziet krijgen en 100% tevreden zal zijn met het resultaat.

Dorien Reynders interieurarchitect

Eerste gesprek

Dorien of Manou, onze interieurvormgevers, contacteren je voor een eerste gesprek. Daarbij luisteren we vooral naar jou, want wat je mooi en praktisch vindt, vormt de basis voor ons ontwerp.

Offerte

We komen bij jou thuis langs voor een opmeting. Daarna krijg je van ons een transparante offerte. Geen ‘gratis’ geschenken of kortingen met een dubbele bodem, maar eerlijke prijzen voor puur meesterschap in maatwerk en interieur.

3D ontwerp maatwerk

Ontwerp

Advies over kleuren, indeling en de mooiste combinaties ontvang je van onze interieurachitecte. In een 3D-tekening maken we alles tastbaar voor jou.


Productietekening maatwerk

Voorbereiding

We stellen een haalbare planning op en maken productietekeningen met alle technische details. Zo winnen we nadien tijd op de werf.

Productie in ons atelier

Alle onderdelen voor jouw interieur worden in ons eigen atelier gemaakt door gepassioneerde vakmensen.

Eigen plaatsing

De professionele plaatsing en afwerking gebeuren door ons eigen team van plaatsers. Zij nemen ook de elektriciteit, sanitair, vloeren en plafonds voor hun rekening.


DEEL jouw INTERIEURDROMEN MET ONS

Aarzel niet om ons te contacteren

maak een afspraak

© 2024 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be