Geïnspireerd op uw voorkeuren

Elke keuze qua stijl, materialen, apparatuur en afwerking is geïnspireerd door uw voorkeuren. Dankzij de sterke combinatie van innovatie, degelijkheid, persoonlijkheid en kwaliteit is geen enkel Ebenti-interieur hetzelfde. De mogelijkheden zijn eindeloos.

DEEL UW INTERIEURDROOM


Hoe we werken

Een interieur op uw maat creëren, begint bij uw dromen en eindigt met een perfecte afwerking. We nemen u mee in een transparant traject waarin u stap-voor-stap uw interieur vorm ziet krijgen en 100% tevreden zal zijn met het resultaat.

Eerste gesprek

We luisteren vooral naar u, want wat u mooi en praktisch vindt, vormt de basis voor ons ontwerp.

Offerte

We komen bij u thuis langs voor een opmeting. Daarna krijgt u van ons een transparante offerte. Geen ‘gratis’ geschenken of kortingen met een dubbele bodem, maar eerlijke prijzen voor puur meesterschap in hout en interieur.

Ontwerp

Onze interieurarchitecte geeft u advies over kleuren, indeling en de mooiste combinaties. We maken alles tastbaar in een 3D-tekening.


Voorbereiding

We stellen een haalbare planning op en maken productietekeningen met alle technische details. Zo winnen we nadien tijd op de werf.

Productie in ons atelier

Alle onderdelen voor uw interieur worden in ons eigen atelier gemaakt door gepassioneerde vakmensen.

Eigen plaatsing

De professionele plaatsing en afwerking gebeuren door ons eigen team van plaatsers. Zij nemen ook de elektriciteit, sanitair, vloeren en plafonds voor hun rekening.


DEEL UW INTERIEURDROMEN MET ONS

Aarzel niet om ons te contacteren

bezoek onze showroom maak een afspraak

© 2022 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be