Keukens met klasse, volledig op maat

Is uw keuken aan vernieuwing toe of wenst u een nieuwe keuken voor uw nieuwbouwproject? Wij ontwerpen, maken en plaatsen uw keuken op maat. Met een passie voor het vak en een luisterend oor voor al uw wensen realiseren wij een keuken waarin u met plezier kookt, eet en leeft. Ons vakmanschap van begin tot einde kunnen inzetten om tot een stijlvol en hoogwaardig geheel komen, daar doen we het voor.


Het kloppende hart

De keuken is het kloppende hart van uw woning. Met hoogwaardige materialen, praktisch vernuft en state-of-the-art toestellen bezorgen we u telkens opnieuw de mooiste kookervaring. Of u nu kiest voor landelijk zachte tinten of een gewaagd contrast, wij geven elke keuken zijn eigen stijl en trekken die naadloos door tot in het kleinste detail.

ONTDEK ONZE WERKWIJZE

ontwerp en offerte op maat

We ontwerpen een keuken die bij u, en u alleen, past. Onze interieurarchitecte Dorien luistert tijdens een eerste gesprek naar uw wensen en laat zich inspireren door uw stijl en wat u mooi en praktisch vindt. Op basis daarvan maakt ze een ontwerp en ontvangt u een transparante offerte.

Eigen productie en plaatsing

Eens we aan de slag gaan met uw droomkeuken start de productie in ons eigen atelier. Ons meesterschap in hout en interieur danken we aan onze ervaring en vakmensen. Ook de professionele plaatsing en afwerking gebeuren door ons eigen team dat zich van a tot z over alles ontfermt.

Harmonieus geheel in uw eigen unieke stijl

Bepaal uw eigen stijl met een uitgebreid aanbod aan kleuren en materialen van topkwaliteit. Het voordeel van een keuken op maat is dat de stijl volledig aan uw wensen voldoet en harmonieus met de interieurinrichting van uw volledige woning kan samengaan.

BEKIJK ONZE REALISATIES

laat U begeleiden
door onze experten

In onze showroom doet u inspiratie op die wij vertalen naar een uniek interieurconcept. Aarzel dus niet om ons te contacteren!

Bezoek onze showroomMaak een afspraak

Download nu

Ebenti inspiratiegids

Inspiratie nodig? Ontdek ons maatwerk

Download nu

© 2023 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be