Partner voor jouw projecten

projectkeukens

Met Ebenti vervaardigen en installeren we ook projectkeukens en maatwerk voor professionelen. Met onze in-house kennis, eigen atelier en ervaren plaatsers bieden we een complete service. We werken in team met u als bouwheer of hoofdaannemer. Een nauwe samenwerking tussen alle betrokken partijen is key.

Je kan alvast rekenen op onze service en ondersteuning gedurende het hele proces. Wij begeleiden jouw eindklant bij het maken van belangrijke keuzes, van het selecteren van de juiste materialen tot het bepalen van het ideale ontwerp. Bovendien helpen we bij het opstellen van plannen, voornamelijk gericht op standaardformaten, om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en binnen het budget blijft. 

Bij Ebenti begrijpen we als geen ander het belang van tijdige levering en installatie. We respecteren de deadlines en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt. Ons team fungeert als vertrouwensschakel tussen jou als projectontwikkelaar of hoofdaannemer en de eindklant, waardoor een vlotte communicatie en transparantie wordt gegarandeerd.

Meer weten over een professionele samenwerking voor jouw project? 
Contacteer ons Bekijk onze professionele realisaties

© 2024 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be