Maatkasten - Kluisbergen

Maatkasten - Kluisbergen

Rust en licht

Een jong gezin van 4 vroeg ons om hun nieuwbouwwoning in Kluisbergen volledig te voorzien van maatwerk. Een omvangrijk project, waarbij we zowel voor de keuken en de badkamer als voor de ingemaakte kasten in de hal, living en bureau aan de slag gingen. De nieuwbouwwoning is strak en wit, met een gietvloer in lichte grijstint. Voor het koppel zorgt wit voor rust en licht. We hebben deze strakke stijl dan ook doorgetrokken voor al het meubilair.

“Wit doet ruimtes groter lijken. Daarnaast is esthetiek voor ons zeer belangrijk. Wij houden wel van hier en daar accenten met mooie materialen die het geheel afmaken of accentueren. Maar alles moet kloppen in de verschillende ruimtes, we vinden het belangrijk dat alles bij elkaar past.”

Oog voor detail

In de living zorgden we voor een oplossing om de TV weg te werken en tegelijk de grote witte vlakken te doorbreken. Met een donker accent in laminaat met houtstructuur creëerden we het juiste resultaat. Om de plafondhoogte van 2m80 in de hal te overbruggen, maakten we plafondhoge kasten. Hierbij werden de tellers mooi ingewerkt en kon de beschikbare ruimte maximaal benut worden. Alle maatwerk in de hal werd uitgevoerd in wit gelakt MDF.

Voor het bureau vonden we de perfecte combinatie van extra bergruimte en bureaumeubel met boekenkast. We installeerden ergonomische houders voor alle multimedia-toebehoren en een extra monitor. Alle kabels werden onzichtbaar weggewerkt via een ingewerkte kabelgoot. De maatkasten in het bureau zijn uitgevoerd in wit laminaat.

 

Totaalplaatje

Het resultaat mag er zijn: het strakke ontwerp dat het koppel voor ogen had, werd volledig doorgetrokken in de hele woning. Een eindresultaat waar ze meer dan tevreden over zijn.

 

Fotografie: Artifix

Ga voor meesterschap
in hout & interieur

Contacteer ons vrijblijvend om ook uw project te bespreken.

Contacteer ons

© 2024 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be