Keukenrenovatie - Zelzate

Keukenrenovatie - Zelzate

Warme thuis

Een moderne nieuwbouwwoning in Assenede, een koppel met 2 jonge kinderen, en hun vraag aan Ebenti om maatwerk te voorzien in de volledige woning. Een hele eer om samen met hen een warme thuis te mogen creëren. De keuken, het TV-meubel, het badkamermeubel, het bureaumeubel en de ingenieuze hoekwand met verborgen toilet, alles werd geproduceerd in ons eigen atelier in Zelzate.

“De goede prijs-kwaliteit heeft ons overtuigd om voor maatwerk van Ebenti te kiezen.”

Gezellige drukte

Met 2 jonge kinderen in huis, is het altijd een gezellige drukte aan het keukeneiland: kokerellen, eten (rechtopstaand of zittend), huiswerk maken, knutselen, een gezellige babbel met vrienden. De keuken is dan ook het kloppende hart van de woning. Daarom kozen we, samen met de eigenaars, voor onderhoudsvriendelijke mat witte laminaat in combinatie met fineer. Het werkblad, in dekton, is slijtvast, kras- en stootbestendig en water- en vlekbestendig. Het sanitair van Franke, de Quooker-kraan en de keukentoestellen van Bora en Siemens zijn uitgevoerd in contrasterend zwart. De nis met uitzicht op de tuin fungeert als een extra, knusse zitruimte.

 

Vertrouwen in de toekomst

Deze eigenaars zijn zeer tevreden over hun traject: van de uitwerking van de plannen, over de uitvoeringswerken door onze eigen plaatsers tot en met het eindresultaat. Zó tevreden zelfs, dat ze nog een extra dressing bijbestelden.

 

Architect: Ch-architecten

Fotografie: Juliette B.

Ga voor meesterschap
in hout & interieur

Contacteer ons vrijblijvend om ook uw project te bespreken.

Contacteer ons

© 2023 Ebenti is een merk van de Camino Group
Webdesign thinline.be